Vad jag vill bära till våren

2014-01-29 ♥ 21:51:35
 
Enkel och ljus outfit som jag gärna skulle bära när snön väl har försvunnit :) Visserligen har jag varken råd med skorna eller väskan för tillfället, men får hoppas att jag stöter på snygga budgetalternativ ;) En vit jacka är iaf ett måste för mig!

Göteborg imorgon!

2014-01-24 ♥ 15:37:46
Bild från framtiden -detta kommer hända, lovar ;D
 
Nu när jag fyllde 16 så fick jag av en shopping-helg i Göteborg av mina föräldrar. Mamma gav mig tågresa och en natt på hotell och av pappa har jag fått en pengar att shoppa för. Så imorgon åker jag och mamma till Göteborg och shoppar järnet på i 2 dagar! Är så sjukt taggad! Mest för att jag vet att på Nordstan finns Åhlens city och där har de bland annat M.A.C.! Gaaaaashh!! Och det bästa är att jag fick massa presentkort på just Åhlens i födelsedagspresent så jag lär nog komma hem med min allra första M.A.C.-produkt om allt går som det ska :D

Ray of Light - Spring 2014

2014-01-21 ♥ 17:45:01
Ni har väll inte missat IsaDoras vårkollektion för 2014 - Ray of Light!? Kollektionen går i ljusa pastellfärger och innehåller både nya nyanser på favorit-produkterna, men också 2 helt nya produkter! Superkul! :) 
Är inte helt säker på när kollektionen kommer ut i butik, eller om den kanske redan finns att köpa, men jag hoppas iaf kunna lägga beslag på den inom kort :)
 
Här är de 3 produkter från den nya kollektionen som jag är mest spänd på! Infon kommer från IsaDoras hemsida :)

Mellandags-shoppingen

2014-01-14 ♥ 21:11:14
1: Topp ~ Cubus, 199kr 140kr || 2: IsaDora ögonskuggs quad ~ Kicks, 129kr 64.50kr || 3: Carmex lipbalm ~ Kicks, 40kr 20kr || 4: Basic topp ~ JC, 129kr 59kr || 5: Armband ~ Ur&penn, 79kr 40kr || 6: Tubhalsduk ~ Gina tricot, 99kr 50kr || 7: Halsband ~ Gina tricot, 99kr 49kr || 8: Fleecevantar ~ Stadium, 79kr? (ej rea) || 9: Bh ~ Lindex, 149kr 75kr
Det var ett tag sedan jag var och mellandags-shoppade i Växjö, men kom på att jag inte hade visat er vad jag köpte där! Fick himla mycket bra saker med mig hem faktiskt! :) Bl.a. ett nytt favvo-läppbalsam, ett supersnyggt halsband och världens mysigaste halsduk! Det bästa av allt är att jag köpte allt på rea! (förutom vantarna då, men de fick jag av mamma) Är verkligen supernöjd med allt! Blir en sån härlig boost inför kommande månader när man får uppdatera både sminkkollektionen och garderoben! :)

Ullared haulen!

2014-01-10 ♥ 09:19:00
 Kolla i HD
 
Här kommer haulen som jag höll på att redigera förrut! Blev inte supernöjd med själv redigeringen, men den är ju bättre än orginal-videon som var typ 20 min lång :D haha! Hoppas iaf att ni tycker om den och så kan ni ju alltid börja prenumerera på min kanal om ni inte redan gör det ;) Puss och Kram!

Jobbar förfullt!

2014-01-09 ♥ 17:19:25
Håller just nu på att redigera Ullareds haulen som jag lovade att lägga upp efter önskemål! Filmade den redan i fredags, men har inte riktigt orkat ta tag i redigeringen. Höll dock på att få en hjärtattack när hela programmet stängdes ner helt plötsligt! Som tur var så sparades största delen av det jag hade gjort så slapp börja om från början 'pust' :) 

Lite nytt i rummet

2014-01-07 ♥ 16:18:02
De 2 första bilderna vart himla skakiga, men ville att slingan skulle synas lite bättre så fotade i mörkret :)
 
I typ october var jag och mamma på Ikea och jag köpte ett nytt sminkbord, ny spegel och ny sminkförvaring för lite av mina konfa-pengar. Kände att det jag hade började bli för litet så ville helt enkelt köpa nytt :) sedan köpte vi även en till hylla som vi skulle köpt för länge sen, men som aldrig har blivit av.
Jag fick upp själva sminkbordet ganska snappt efter att jag köpt det, men behöde ju lite hjälp med att sätta upp spegeln och hyllan så mamma skulle hjälpa mig. Men sen åkte de på semester, sen blev det jul och nyår så det blev aldrig av att vi satte upp grejerna.. fram tills igår! :) Så nu har jag äntligen en stor sminkspegel igen! Så skönt! :D Satte även upp en ljusslinga runt spegel för att få lite bättre ljus nu när det är mörkt, tyckte det blevv himla fint :) Hyllan var oclså välbehövlig! Nu har jag plats för både mina smycken och favvo-dofter! :)

1 år äldre, men fortfarande lika barnslig

2014-01-05 ♥ 12:06:00
Vill att alla ska veta att jag hade pyjamasbyxor på mig på de här bilderna :D
 
Kan ni gissa vem som fyller år idag?? :D (kan ju inte vara jag iaf) Jo för det gör faktiskt jag! I hela 16 år har jag levt nu, (applåd till mig själv), är ganska stolt över att jag klarat mig såhär länge faktiskt :) Och nu får jag ju börja övningsköra också! Hur sjukt är inte det?! Är himla taggad, men livrädd på samma gång! haha :) Aja, jag har ju 2 år på mig att öva så det ska nog gå ändå ;)

Nytt år!

2014-01-03 ♥ 20:50:55
2 av typ 5 bilder som faktiskt blev bra! haha :)
 
Jaha hörni, då var det ett nytt år, 2014 ska det visst kallas, innovativt ;) haha! Näe, men det har väl börjat ganska bra, inte gjort så mycket, men storshoppade i Ullared igår så helt värdelösa har de första daganra inte varit, haha ;) Btw, filmade en Ullared haul, men vet inte om jag pallar lägga upp den..
 
Skulle ni vilja se vad jag köpte? :)
 

RSS 2.0