Glossybox - November

2013-11-28 ♥ 18:45:53

Öppnar månadens glossybox


Nytt i garderoben

2013-11-24 ♥ 23:19:30
Ber om ursäkt för über-kassa bilder

Var inne en sväng på Lindex för någon vecka sen, och eftersom jag hade mamsen med mig passade jag på att visa henne några snygga tröjor som jag spanat in ett tag. Båda 2 är välbehövliga basplagg till min garderob, men har inte riktigt velat köpa de själv då det börjar bli lite tomt på mitt "shopping-konto" (sparar pengar till julklappar). Som tur var så tyckte mamma de var lika snygga som jag tyckte så hon gick med på att betala hälften, så man kan säga att jag fick 50% rabatt ;D haha!
 
Är iaf supernöjd med både jackan/koftan/kavajen, (har inte kommit på vad jag ska kalla den ännu), och den svarta kabelstickade tröjan som passar utmärkt till att bära över skjortor! :)
 
Jackan | Tröjan

App-tips!

2013-11-19 ♥ 19:56:56


För er som älskar att fota, precis som jag, tänkte jag tipsa om appen Reflection. Superbra app för att få en fin bild lite extra tjusig då den dubblas ;) vet inte om jag behöver förklara vad man kan göra med bilderna, men ni förstår säkert av både namnet och bilderna här över som jag gjort i appen :D haha (bra komponerad mening känner jag..)

Men ladda ner Reflection på app-store på en gång, ni kommer inte bli missnöjda ;)

Susannas fototävling

2013-11-16 ♥ 18:27:59
Brukar igentligen inte vara med i fototävlingar, känner inte att jag har lärt mig tillreckligt för att få till bilder som "håller måttet". Jag menar, har ni sett hur fina bilderna är som brukar vinna?! :o Men för lite omväxlings skull tänkte jag nu försöka iaf :)
 
Jag är med i Susannas fototävling med temat Höst. Mitt bidrag är bilden här över, tycker den känns lite höstig på något sett :) Om ni också vill vara med så hittar ni tävlingen HÄR! :)

EOS

2013-11-15 ♥ 19:06:29
Jag har inte äns skrivit 10 inlägg på bloggen ännu, men har redan hunnit skriva 2 om läppbalsam! Tror inte jag gjorde ett ända läppbalsams-inlägg på min gamla blogg, haha! :D Fick iaf hem 2 st EOS läppbalsam på posten i onsdags. Beställde de på nätet och de skickades från Hong Kong så vågar inte säga att de är helt äkta, men tycker de funkar bra så jag är helnöjd!
 
Valde 2 smaker som inte finns i Sverige, kändes mest värt. Den lila är i Passion Fruit och den orangea är i Sweet Tangerine. Fick båda för ca 65sek (skulle kostat 178sek i Sverige) och frakten var fri. Ett riktigt kap med andra ord! :)

Sopp-kopp

2013-11-14 ♥ 17:34:31
Är det bara jag som alltid har velat äta soppa ur en enorm kopp? Ni vet, som dom gör på film när någon är sjuk :) haha! Tycker det ser så himla mysigt ut, men vi har aldrig haft någon tillreckligt stor kopp. Men nu har mamma hittat två gigantiska tekoppar som är perfekta både för varm choklad & marsmallows och soppa så måste ju passa på att uppleva en av mina drömmar! ;)


Mysiga höstlåtar

2013-11-10 ♥ 19:06:58
(har blivit lite nykär i Coldplay, därav finns två av deras låtar med, haha)
 
På hösten lyssnar jag seriöst bara på myslåtar, sånna låtar som får en att tänka på livet, döden och allt där emellan (shit vad djup jag låter) haha näe, men somsagt så består min lista mest av mysiga låtar på hösten. Det får inte vara för mycket glada texter och svängiga melodier utan lite mer lunga, men ändå sköna låtar :)
Något som alltid funkar dock är All time low, Avicii och Oskar Linnros ^^

New in

2013-11-06 ♥ 19:00:47
Haha, näe jag skojar lite med er bara ;) Mamma köpte ett nytt lypsyl till mig på affären och tyckte den var så fin så var bara tvungen att ta en bild, haha! I vilket fall har jag iaf testat det och det är superbra (som att ni inte visste det..) Kan inte leva utan läppbalsam, tror jag har typ 6 st och så är 2 till påväg hem till mig just i detta nu :o (spännande värre haha) men somsagt, läppbalsam gör livet bättre!

Tips: Vinterjackor

2013-11-04 ♥ 16:56:05
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


1 | 2 | 3
 
Skinnjackor i all ära, men nu till vinter behöver man något lite varmare om man ska klara av det svenska klimatet. Jag själv är inget stort fan av tjocka vinterjackor, men hellre det än å frysa ;) Här ser ni iaf några av mina favoriter från bubbleroom.se. Alla ligger runt 2000:-, vilket man kan tycka är lite dyrt, men tänk då på att du ska bära jackan i minst 3 månader (i Sverige brukar det bli 5) så det är ändå rätt värt det kan jag tycka :) men självklart går det ju att hitta billigare! ;)
 
Brukar ni ha svårt att hitta jacka till vintern? :)

Här snackar vi kvällsläsning!

2013-11-03 ♥ 02:43:32

Att jag aldrig lär mig! För typ 4 veckor sen fick vi en bok i skolan som vi skulle läsa. Den är på ca 200 sidor, vilket är ganska långt enligt mig, men med tanke på den långa tid vi fick på oss att läsa ut den tänkte jag att "jag börjar läsa imorgon"... "Imorgon" visade sig vara förra fredagen då jag läste hela 5 sidor innan jag tröttnade (imponerande!) men även där tänkte jag det jag inte får tänka - "jag gör det på höstlovet, då har jag massa tid".

Trots att jag haft oändligt mycket tid denna veckan har jag inte äns tittat på boken förräns klockan 01.00 ikväll/natt... Bra jobbat Emma! Så nu ligger jag här och stress-läser och fattar knappt hälften av vad det är jag läst! Men vet ni vad? Det är ju en dag imorgon med... ;)

Beställt skor

2013-11-02 ♥ 16:58:08
Fick hem ett par Johnny Bulls boots från Ellos för någon vecka sen, men de var lite för stora och vart inte riktigt nöjd med färgen så ska skicka tillbaka dem. Istället hittade jag dessa på scorett som vi beställt!
Färgen känns mer som den jag tänkt mig från början så är riktigt spänd på att få hem dem, vill ha dem nu!! :)
 
Föredrar ni höga eller låga boots till hösten/vinter? :)
 

RSS 2.0