Back 2 school ✐ #3

2014-08-15 ♥ 02:40:34
 
 

Back 2 school ✐ #2 - Shoppa skolgrejer!

2014-08-10 ♥ 12:16:00
 
 
Det är ju alltid lite kul att shoppa nya skolgrejer nu innan höst-terminen drar igång! Jag personligen ÄLSKAR Lagerhaus utbud när det gäller just detta! De har så himla mycket gulliga skrivböcker, mappar, pennor och allt annat man behöver till skolan. Och håller ni inte med om att plugget blir lite mer inspirerande om man har söta skolprylar? Jag blir iaf mycket gladare av lite färg och mönster, så om du är som mig tycker jag att du borde springa till närmsta Lagerhaus-butik eller kolla in deras hemsida HÄR!

Back 2 school ✐ #1

2014-08-09 ♥ 11:41:53
 
 
HD för bästa kvalitet!
 
Har precis startat en liten Back 2 school-serie på min yt-kanal där det kommer att komma upp lite blandade videos som alla har temat "skolstart". Första videon kom upp igår och det var en "Back to school TAG", alltså videon ni kan se här över :)
Jag tänkte även ha en liten serie här på bloggen också! Inte bara med videos utan tänkte göra lite inlägg med tips och tankar om och inför skolstarten! Hur låter det? Jag hoppas det blir bra iaf! Ni får jättegärna komma med förslag på inlägg ni skulle vilja ha i den här serien så ska jag försöka fixa det ;)

Rea hos Ur&penn

2014-08-04 ♥ 13:47:00
 
Ur&penn har just nu världens schystaste rea på gång! Du kan fynda trendiga smycken för endast 20kr (!) och snygga klockor för upp till 70% rea! Hur awesome liksom?! Perfekt tillfälle att uppdatera smyckes-kollektionen inför den kommande hösten så att du lätt kan piffa upp de trista höstmörkret med lite härliga accessoarer! Klicka in HÄÄÄR och ta dig en liten titt på utbudet iaf, lovar att de har superfina smycken! 

Autumn silhouettes

2014-08-03 ♥ 17:12:06
Bakgrundslagret är taget från google
 
Satt och lekte lite i Photoshop med olika effekter osv. Kände först för att påbörja en lite mer höstig design till bloggen, men bytte ganska snabbt bana och började ist göra något helt annat. Såhär blev iaf resultatet! Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det, men av någon anledning så gillar jag verkligen hur det blev! :) Inte superkomplicerat, men jag är nöjd! :)

Dag 03 -Tre bilder som gör mig glad

2014-08-03 ♥ 12:08:00
Ja, vad ska man säga.. En bild med den bästa tjejen jag vet + att vi båda ser sjukt awsome ut! Pretty self-explanatory!
 
Antar att det är alla färger i denna bilden som får mig att bli så glad + att den för mig bara skriker sommar!! Sen att den faktiskt är tagen med min ganska dåliga mobil-kamera gör den bara finare :)
 
 
Varför denna bilden gör mig glad är pga så mycket mer än själva bilden! Visst är den på en himla fin och underbar tjej, men alla minnen som finns gömda i denna är så himla bra och jag blir helt lyckig av att bara tänka på de! Om jag kunde så skulle hela det albumet vara med här! :)
 
 
Himla svårt inlägg det här! Att endast få välja ut 3 bilder som gör en glad är i princip omöjligt! Finns ju så himla många fler man skulle vilja ha med och också sjukt mycket mer man önskar att man hade bild på! Men gjorde iaf ett tappert försök för att få med lite av varje, vet inte hur bra jag lyckades, men det får duga ;)

(Ny video) - Lite snack!

2014-08-02 ♥ 21:38:56
Klicka på någon av bilderna för att komma till videon!
 
Jag vet att jag bara har lagt upp mina yt-videos på senaste tiden, men helt ärligt så är det för att jag tycker det är sjukt mycket roligare att göra videos än att blogga. Vet inte riktigt varför, men tycker det är sååå mycket lättare att uttrycka sig och beskriva saker när jag faktiskt pratar rakt till er än att försöka formulera mig in ett kort blogginlägg. I vilket fall så tänker jag iaf försöka göra några inlägg lite då och då, men om ni är ute efter mer uppdatering så rekomenderar jag att ni börjar prenumerera på min kanal! Länk finns i menyn!
 
Hare gött sålänge så hörs vi! Puss ♥
 
 
 

RSS 2.0