Dag 01 - Lite om mig själv

2014-02-18 ♥ 11:03:00
 
Jaha okej, lite info om mig alltså! Emma Svensson, 16 år och bor någonstans i den södra delen av Sverige :) Jag vågar nog säga att jag är en ganska glad person, eller jag hoppas att jag är det iaf ;) Ganska lätt att vara med, jag kräver inte så mycket av andra människor. Sen skulle jag nog säga att jag är ganska rolig också ;D haha, och fruktansvärt ödmjuk också som ni hör ;)
Näe, det här med att berkriva sig själv är himla svårt, men jag försökte iaf och det är det som räknas! ;)
 
Vore kul att veta hur ni som läser uppfattar mig?! Passar min beskrivning in i eran bild? :)

30 dagars-utmaning

2014-02-17 ♥ 19:47:39
Dag 01 - Lite om mig själv
Dag 02 - En nytagen bild på mig
Dag 03 -Tre bilder som gör mig glad
Dag 04 - Tio sanningar om mig
Dag 05 - 10 saker jag gillar
Dag 06 - 10 saker jag hatar
Dag 07 - Det här stör mig/gör mig irriterad
Dag 08 - Tre saker jag längtar efter
Dag 09 - Min bästa vän/vänner
Dag 10 - Tre saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 11 - En bild som är från när jag var liten
Dag 12 - Vad jag hade på mig idag
Dag 13 - Någon jag vill byta liv med en dag, & varför
Dag 14 - Några jag ser upp till
Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder något
Dag 16 - En bild som är över ett år gammal
Dag 17 - En bild på dig själv som du är nöjd med
Dag 18 - En bild som förklarar din vardag
Dag 19 - Mitt drömresemål
Dag 20 - Mitt största intresse
Dag 21 - Morgon rutiner
Dag 22 - En sång som får mig att bli glad
Dag 23 – En bild som igentligen aldrig skulle publicerats
Dag 24 - Mitt motto
Dag 25 - En vana som du önskar att du inte har
Dag 26 -En bild på de du senast köpte
Dag 27 - Tre webbsidor som jag ofta är inne på.
Dag 28 - En bild på mig och min bästa vän/vänner.
Dag 29 - Varför började du blogga
Dag 30 – Mina drömmar och mål
 
Blogg-inspirationen har börjat torka lite hos mig. Vet aldrig riktigt vad jag ska skriva om, vilket kan göra mig lite stressad när jag inte har gjort några inlägg på ett tag. Så därför tänkte jag stara en sån här 30 dagars-utmaning som jag kan gå till när jag behöver lite tips. Det låter väl bra?! Så alltså, jag kommer inte följa denna listan 30 dagar i rad, utan jag gör något inlägg då och då nör jag känner för det :)

Joseph

2014-02-16 ♥ 20:41:01
 
 
Tänkte göra ett litet inlägg om en youtube'r som jag tycker ha fått lite för lite uppmärksamhet, nämligen Joe Sugg a.k.a. ThatcherJoe! Visserligen har han över 1,5 miljoner subscribers, men ändå pratas det inte så himla mycket om honom, vilket jag tycker är jättesynd för Joe är såååå himla rolig! Han har en himla skön humor :D Sen att han har en brittisk dialekt och är himla snygg också gör inte saken värre! ;)
 
I vilket fall tycker jag att ni ska klicka in på hans kanal HÄR och trycka ner subscribe knappen på en gång! Ni kommer inte att ångra er! :)

February 15th

2014-02-15 ♥ 18:46:00
2 selfies från i höstas ;)
 
Long time no see hörrni! Kom på att jag faktiskt inte uppdaterat på en vecka nu, vilket är illa även för mig..
Men denna veckan har jag iaf haft sportlov. Jisses vad härligt! - tänker ni, men det ska jag säga er, det har inte varit så underbart som det låter!
 
Började veckan med jobb i tre dagar. Vek massa (säkert 800 - lovar) kartonger och packade över tusen katalogs-utskick på världens dammigaste lager, vilket resulterade i över 15 rivsår på extremt torra händer och en kanonbra grund till en förkylning! Yes!
Sedan vart det ett 2 minuters-besök hos tandläkarn (mycket värt att åka 3 mil för) i torsdags och senare på kvällen så trädde den omtalade förkylningen fram. Så i princip hela gårdagen spenderades nerbäddad i soffan framför tv:n tillsammans med ett gäng näsdukar och ungefär så har även denna dag sett ut :/ Oj, jag höll på att glömma! Fick även ställa in dagens simtävling som jag sett himla mycket fram emot, så det var ju bara grädden på moset ;)
 
Jag får be om ursäkt för att jag kastar mina klagomål över er, men jag vill bara att ni ska veta att lov inte alltid behöver betyda något bra - bara en varning! ;)

Bara en liten del..

2014-02-08 ♥ 13:15:30
..av mycket smink som finns på min wishlist just nu! Har däremot bestämt mig för att inte spendera några pengar på ett bra tag nu, har blivit en hel del shopping på kort tid nu så måste börja spara lite ;) haha!
 
Vad finns högst upp på era önskelistor just nu? :)

Glossybox - Januari 2014

2014-02-06 ♥ 10:12:00
 

Bästaste vännerna!

2014-02-05 ♥ 21:05:32
 
 
 Idag är det exakt 1 månad sen jag fyllde 16 och som ni kanske vet så fick jag ju en shopping-resa av mina föräldrar i present + lite pengar och presentkort från lite släktingar (kan för övrigt meddela att allt det är slut! haha (video kommer) parantes i parantes) Sedan var det egentligen tänk att jag skulle fira med lite kompisar veckan efter jag fyllde, men då blev halva familjen sjuk så fick skjuta upp det massor..
Men i fredags blev det äntligen av! Vi käkade tacos och chokladmousse, snackade massa skit & så fick jag presenter också! Ser man på! :D och snacka om att tjejerna känner mig bra! Fick bara massa underbara saker och är så sjukt glad och tacksam! Ni är bäst! Älskar er! 

Just ordered

2014-02-01 ♥ 23:38:07
La precis en beställning på feelunique.com! Klickade hem lite grejer som jag både behöver och har velat ha ett himla bra tag, bl.a. Real techniques Expert face brush som jag har hört såååå mycket bra om! Är sjukt taggad på att få hem paket och äntligen få testa allt!! :D

RSS 2.0