Sunny

2014-03-30 ♥ 20:44:00
That lillfinger tho.. - fancy pancy

Vilken underbart härlig dag det har varit! Solen sken från det att jag vaknade (runt 12 hehe) tills för drygt en timme sedan. Spenderade stor del av dagen med Jossan. Vi vandrade runt ett bra tag i samhället och njöt av solen. Efter det var jag ute och övningskörde en stund med mamma. Gick väl helt ok, varken bra eller dåligt, haha :)
 
Innan solen gick ner helt passade jag även på att fota lite! Testade lite olika inställningar på kameran osv. Blev en hel del kassa bilder, men några vart jag ändå hyffsat nöjd med ;) haha!

Nya brillor

2014-03-29 ♥ 22:14:30
 
Nu när solen äntligen börjat visa sig lite mer regelbundet kände jag att det var nödvändigt med ett par nya solbrillor! Hittade dessa på Gina tricot's hemsida för endast 79:- så klickade hem dom! Premiär-använde dom förra helgen när vi var i Göteborg och gillar dom stark, modellen är väldigt snygg och stilren enligt mig. Däremot är jag ännu inte riktigt säker på om de passar på mig.. Måste nog testa dom lite till innan jag bestämmer mig :)
 

Göteborgs haul

2014-03-16 ♥ 12:17:55
 
Finally tog jag mig tid till att filma haulen från Göteborg! Det tog ett tag men nu är den äntligen uppe! haha! :)

Världens bästa brallor

2014-03-14 ♥ 17:11:00
 
För någon vecka sen fick jag hem dessa ursnygga byxor från Ellos! Har länge velat ha ett par "pös-byxor", men aldrig hittat några snygga till just mig. Sen såg jag dessa i vår-katalogen och blev helt kär! Var bara tvungen att beställa dom och jag ångrar mig inte för 5 öre! Seriöst bästa byxorna ever! Skulle kunna gå i dom resten av livet! 
 
Ni kan hitta byxorna HÄÄÄÄÄR för 199:- ii fler färger och mönster!

Glossybox - Februari 2014

2014-03-12 ♥ 20:53:04
 
Detta är vad jag fick i februaris glossybox! Är himla nöjd med det mesta faktiskt! Allra bäst var nog ändå bryn- och fransserumet från Ace of Face! Har alltid velat testa ett serum för speciellt brynen då mina är ganska glesa och jag måste säga att det har hjälpt en hel del faktiskt. Kan ju vara en inbillning, men jag är ändå nöjd ;)
 
Ögonskuggan från The Body Shop har jag inte testat ännu, men den ser väldigt fin ut. Likaså med "ögon-plåstrena" från Anatomicals" - inte testade, men ser väldigt spännande ut :) Det orangea nagellacket hade jag klarat mig utan då orange inte är någon favvo-färg. Den skimmrade lotionen från Nougat London luktar väldigt gott, men ger inte så himla mycket lyster. Ett + för månadens box är att vi fick chansen att testa Läkerols nya vår-smak! Raspberry Lemongrass heter den och tycker den var väldigt god! :)
 
Skulle du också vilja få hem en box fylld med skönhetsprodukter varje månad? Då tycker jag att du ska klicka HÄÄÄÄÄÄR och börja prenumerera du med! ;)

Dag 02 - En nytagen bild på mig

2014-03-08 ♥ 22:43:35
Detta var den charmigaste nya bilden på mig jag hittade... :'D hahaha! Näe, men vi kan väll bara konstatera att jag inte blir något vidare bra på bild helt enkelt! Sen vart denna bilden tagen mitt under en "video-inspelning", så får väl skylla på det ;) hehe!
 

Februari Favoriter!

2014-03-06 ♥ 16:02:00
 
Titta i HD!

Tips: Bästa pudret!

2014-03-05 ♥ 18:13:31
sämst bild
 
Beställde ju hem 2 borstar och ett puder från feelunique.com i början av februari och har nu hunnit testa allt ett tag och är sååå nöjd! Tänker inte säga så mycket om borstarna (mer än att dom är grymma!) utan tänkte skriva lite vad jag tycker om pudret :)
 
Rimmel London - Stay Matte Powder: Superbra puder som mattar ner huden bra och håller sminket på plats väldigt bra! Jag har i färgen 001 - transparent vilket alltså då är ett transparant puder. Lätt att arbeta med då det inte blir kakigt och känns väldigt lätt på huden. Luktar även väldigt gott! haha :)  Mitt absoluta favorit-puder just nu!
 
Jag beställde mitt puder fraktfritt HÄR för ca 45SEK!

Fettisdagen

2014-03-04 ♥ 21:20:54
 
Glad Fettisdag hörni! Har ni ätit några semlor idag? Det har inte jag iaf, är så sjukt trött på semlor! Jag och mina kompisar upptäckte semlogrammen för någon vecka sen och utnyttjade det till fullo! Åt nog 4 semlor på 5 dagar eller något, sjukt äckligt! Haha :D Istället gick jag och Kieu till fiket efter skolan och köpte budapest-bakelser, bara för att liksom ;) haha! Kan inte säga att det var jättegott heller faktiskt, dem är så himla stora :) haha, väl spenderade pengar! ;)
 
Fun fact!: När jag var liten trodde jag att det hette fettis-dagen istället för fet-tisdagen och antog därför att det var en dag för alla tjockisar.. Yes, I was a smart kid ;)

Camp Takota

2014-03-02 ♥ 18:42:05
 
 
Tittade precis klart på den relativt nya (släpptes 14/2) filmen Camp Takota! För er som har missat det så har Grace Helbig, Hannah Hart & Mamrie Hart, (alla 3 kända från YouTube), gjort en film tillsammans! Tänker inte berätta filmens handling för er här, ni får nöja er med trailern ;) Men kan iaf säga att den är mycket sevärd! Grace är så sjukt rolig och hela filmen ger mig en härlig känsla i magen! haha! :D Sedan kan jag även avslöja att otroligt snygga Sawyer Hartman är med en snutt i filmen också! En extra anledning att se filmen enligt mig ;)
 
Om ni har problem med att hitta filmen så laddade jag ner den här! (utan svensk text)

Den perfekta vår-looken!

2014-03-01 ♥ 18:25:51
 
Mössan | T-shirten | Leggingsen | Jackan | Skorna
 
Jag bara ÄLSKAR den här outfiten från H&m! Helt perfekt till våren! Gillar att det kommer så mycket blått nu till våren, riktigt härlig färg tycker jag, haha :) Vi får hoppas att det kommer lite värme nu när snön är borta så man kan gå i leggings utan att frysa, för då vill jag lätt gå i dem här över! Och skorna vore inte heller helt fel ;)

Svar på kommentar!

2014-03-01 ♥ 17:13:28
 
Fick den här kommentaren från en anonym person, tyvärr, hade varit kul att få se vem den var ifrån :) Men tänkte att jag kunde svara på den i ett inlägg iaf så att jag kan förklara varör uppdateringen har varit så dålig nu senaste tiden :)
Jag går ju i nian nu, vilket betyder nationella prov nu på våren.. Vilket i sin tur betyder himla mycket plugg och plugg går alltid före bloggen, vare sig jag vill det eller inte :/ sen är ju mina lärare så härliga med att de stoppar in en massa inlämningar hela tiden också för att vara helt säkra på att vi aldrig får några pluggfria dagar...
Så alltså, det finns inte riktigt tid för bloggen varje dag så jag kommer inte kunna uppdatera hela tiden, även om jag vill det :) Hoppas att ni förstår!

RSS 2.0